V petek, 17. 11., ko so v vsej državi šolarji in otroci v vrtcih jedli tradicionalni slovenski zajtrk, smo na učenci in zaposleni v posebnem programu preizkušali, kako nastane kruh. Sami smo zmleli pšenico v moko ter zamesili, vzhajali, gnetli, oblikovali ter pekli svoj kruh. Veseli smo, da so nastali lepi hlebčki, na katere smo z veseljem namazali tudi maslo in med.
![](https://3osrs.splet.arnes.si/files/2023/11/20231117_082917-1024x768.jpg)
![](https://3osrs.splet.arnes.si/files/2023/11/20231117_082929-768x1024.jpg)
![](https://3osrs.splet.arnes.si/files/2023/11/20231117_0851191-768x1024.jpg)
![](https://3osrs.splet.arnes.si/files/2023/11/20231117_085119-768x1024.jpg)
![](https://3osrs.splet.arnes.si/files/2023/11/20231117_093942-768x1024.jpg)
![](https://3osrs.splet.arnes.si/files/2023/11/20231117_120842-1024x768.jpg)