doTERRA je podjetje, katerega vizija in cilj je ljudem nuditi kvalitetna in čista eterična olja. S svojim trajnostno usmerjenim načinom poslovanja in izobraževanjem posameznikov o pravilni uporabi izdelkov, podjetje izboljšuje življenja posameznikov in skupnosti širom sveta.

S pomočjo gospe Maje Vodeb Bečić (Majina Sfera) je tudi zaposlene in učence VIZ III. OŠ Rogaška Slatina v mesecu januarju razveselila donacija s strani podjetja doTERRA, in sicer paket doTERRA On Guard aromatičnih meglic v pršilu.

Tako učenci kot tudi zaposleni smo si z veseljem ogledali pršila, jih povonjali in seveda tudi takoj preizkusili. Tako je prostore šole takoj objel prijetno dišeč vonj eteričnih olj. Ob uporabi On Guard pršila smo se seznanili tudi z namigi za njegovo uporabo, sestavinami ter lastnostmi pršila, ki jih je za nas v obliki letaka prijazno pripravila in posredovala gospa Maja.

Za donacijo se gospa ravnateljica, učenci in vsi zaposleni iz srca zahvaljujemo tako podjetju doTERRA kot tudi gospe Maji Vodeb Bečić, ki nam je pomagala s svojim posredovanjem pri tako velikem in srčnem projektu.