V sredo, 2. 6. 2021, smo šli učenci 9.a razreda z učitelji in hišnikom na zaključni izlet. Najprej smo obiskali ZooLand v Slovenskih Konjicah. Tam smo videli: leva, koze, konje, rakune, srne, papige, kenguruje, divjega prašiča, race, krokodila, opice, kačo, zajčke, surikate, želve, lemurje, sove, belega pava, lamo. Povzpeli smo se na gusarsko ladjo in piratski stolp. Uživali smo v vožnji z ziplinom. Pogumno smo vstopili tudi v jamo strahov. Za vedno si bomo zapomnili, kako se je učiteljica ustrašila premikajočega se okostnjaka. Nekateri smo si kupili tudi spominke.

Po ogledu živalskega vrta smo se odpravili na pico v Celje. Ko smo se najedli, smo obiskali še Tehnopark. Skupaj z vodičko smo si ogledali in preizkusili različne naprave:  posteljo iz žebljev, ogromne milne mehurčke, vožičke, različna ogledala, električni tok, električno kroglo, slepo sobo, robota NAO, simulacijo letenja in različne iluzije. Bilo je zelo zanimivo in poučno. Na koncu smo dobili celo svoj denar.

Za zaključek izleta smo si privoščili še sladoled in se vsi veseli vrnili nazaj domov. To je bil najboljši izlet na svetu.

Učenci 9.a razreda